Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 08. 2013. 13:47 >> 14:17

DAN OPŠTINE

Đukanović i Krivokapić čestitali Mojkovčanima

Predsjednici Vlade i parlamenta Milo Đukanović i Ranko Krivokapić uputili su čestitke povodom 13. avgusta, Dana opštine Mojkovac, predsjedniku Opštine i Skupštine Dejanu Medojeviću i Slavenku Blaževiću, odbornicima parlamenta i građanima.

 

Naglasivši da je Vlada Crne Gore, u prethodnom periodu, širokim dijapazonom aktivnosti uspjela da kreira stabilne temelje za dalje unapređenje standarda i kvaliteta života svih naših građana, premijer Đukanović je u čestitki istakao sljedeće da smo "putem kontinuiranog i intenzivnog dijaloga sa brojnim investitorima uspjeli da obezbijedimo uslove za realizaciju značajnog broja razvojnih projekata, čiji će se efekti još pozitivnije odraziti u periodu pred nama".

"Sa punom posvećenošću radimo i na realizaciji infrastrukturnih projekata koji će i opštinu Mojkovac učiniti atraktivnijom za strane investitore ali i za mlade, da svoju budućnost, profesionalni i životni izbor vežu za Mojkovac, grad koji će unapređenjem saobraćajne komunikacije, konkurentnijim poslovnim ambijentom i prilikama za zapošljavanje i razvoj preduzetništva, biti primjer kvalitetnijeg i sadržajnijeg života svih građana", navodi se u čestitki Đukanovića.

Premijer je izrazio i uvjerenje da će Vlada nastaviti da daje snažnu podršku aktivnostima lokalne samouprave, uz ocjenu da ostvareni rezultati hrabre i obavezuju da u narednom periodu nastavimo da još snažnije radimo na realizaciji razvojne agende, dajući na taj način doprinos boljoj, evropskoj perspektivi Crne Gore.

Iz Krivokapićevog kabineta je saopšteno da će u narednom periodu zajednički cilj lokalne i državne vlasti biti korišćenje resursa bogate prirode i vrijednih ljudi tog kraja.

"Valja nam i dalje, zajednički, raditi na intenzivnijoj valorizaciji ekoloških i potencijala u oblasti poljoprivrede i turizma, pružajući puni doprinos prosperitetu jedinstvene sredine u kojoj živite", kazao je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније