Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rt ]

10. 08. 2018. 13:02 >> 13:01
12

IZ PRAVCA SRBIJE

Na ulaz u Crnu Goru čeka se dva sata

Da je turistička sezona u zenitu, pokazaju ne samo podaci i broju turista na crnogorskim plažama i planinama, već i kolone automobila na našim putevima.

 

 Osim u unutrašnjosti zemlje, kolone vozila su i na našim granicama.

Naime, Auto-moto savez Srbije (AMSS), pozivajući se na podatke granične policije, saopštio je danas kako se vozila na graničnom prelazu Gostun, između Srbije i Crne Gore zadržavaju i do dva sata, što je najava novog talasa turista prema našoj obali.

Stoga se vozačima preporučuje oprez.

Inače, prvih dana avgusta pojačana je frekvencija saobraćaja i kroz tunel Sozinu, zato što je u toku špic turističke sezone, rekao je Jonuz Mujević, izvršni direktor Monteputa.

U odnosu na prošlu godinu, u istom periodu, povećan je promet saobraćaja šest i po odsto. Ove godine, kako je rekao, puštena je u rad još jedna naplatna rampa što promet kroz Sozinu čini efikasnijim

O kolapsu koji nastaje usljed ogromnog broja turista, najbolje svjedoči i to što se zbog gužvi povremeno zatvara u tunel Sozina.

Kako smo ranije objavili, zbog gužve na glavnoj raskrsnici u Sutomoru dolazi do povremenog zatvaranja tunela.

Inače, kroz tunel Sozina dnevno prođe i do 16 hiljada automobila.

Turistički poslenici ranije su saopštli da će usljed rekordne sezone prihodi od turizma ove godine nadmašiti cifru od milijardu eura.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније