Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

05. 03. 2018. 16:24 >> 16:22

MINISTARSTVO NAUKE

Za nauku i inovacije 400 hiljada eura

Ministarstvo nauke raspisalo je konkurs za sufinansiranje naučnoistraživačke i inovativne djelatnosti u ovoj godini, kojim se naučnoistraživačkoj zajednici Crne Gore stavlja na raspolaganje 400 hiljada eura.

Kako je saopšteno iz tog resora, konkurs predstavlja jedan od ključnih mehanizama za podršku naučnoistraživačkoj zajednici.

"U segmentima gdje je procijenjeno da je naučnicima i istraživačima iz Crne Gore, na osnovu prethodnih iskustava, podrška najviše potrebna, i da imaju problem da sredstva obezbijede iz drugih fondova", precizirali su iz ministarstva.

Prema njihovim riječima, prijavljivanje na konkurs prvi put se vrši elektronski, putem portala eUprave.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније