Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: P.R.

18. 12. 2017. 17:20 >> 16:53

ČESTITKA BRAJOVIĆA

"Podgorica stvarala savremenu CG"

Crna Gora je na svom evropskom i evroatlanskom putu stvarala modernu Podgoricu, a taj grad savremenu i modernu državu, ocijenio je predsjednik Skupštine, Ivan Brajović.

On je, čestitajući Dan Glavnog grada, kazao da su i Podgorica i Crna Gora postale respektabilni partneri evropskim i svjetskim zemljama i gradovima.

„Taj progresivni kurs moramo nastaviti u budućnosti, jer to od nas traže, prije svega, građani Crne Gore i Podgorice, a onda i Evropa i svijet“, kazao je Brajović.

On je, kako je saopšteno iz parlamenta, Dan Glavnog grada Podgorice – 19. decembar čestitao gradonačelniku, Slavoljubu Stijepoviću, predsjedniku Skupštine Opštine, Đorđu Suhihu, građanima i lokalnom rukovodstvu.

„Geografske i političke predispozicije Glavnog grada, plodna saradnja lokalne i državne uprave, dinamična valorizacija širokih privrednih potencijala i investicionog spektra, kao i sve raznovrsnija turistička i kulturna ponuda, Podgoricu čine gradom ugodnim za život, stvaranje i ostvarivanje na svim poljima“, zaključio je Brajović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније