Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 12. 2017. 17:50 >> 17:18
6

REAGOVAO "PINK M"

"Neko mora snositi ozbiljnu odgovornost"

Povodom objavljivanja podataka o gledanosti televizija s nacionalnom frekvencijom, reagovali su iz uredništva i menadžmenta Pink M. Podsjećaju da je te podatke demantovao Vladimir Raičević (IPSOS STRATEDŽIK MARKETING), ali da su oni prethodno, bez provjere, objavljeni u dijelu medija.

U reagovanju Pink M se navodi:

"To što je trenutni menadžment RTCG na čelu sa Vladanom Mićunovićem i Andrijanom Kadijom, a pod aminom Vladana Pavićevića i Gorana Đurovića, u petak plasirao obmanjujuće podatke, lažirao istraživanje gledanosti i plasirao neistine, tvrdeći da su 'prema istraživanju IPSOS-a i Telekoma, na 2 mjestu umjesto na POSLJEDNJEM', je pokušaj nanošenja direktne štete PinkM televiziji.

I to sve kako sumnjamo zbog toga što je Goran Đurović, povezan interesno sa vlasnikom Vijesti Željkom Ivanovićem koji i preko Darka Ivanovića i mnogih sumnjivih pojedinaca želi da ućutka PinkM, kako bi medijsko nebo imao samo za svoju iskrivljenu 'istinu'.

A sada čak možemo posumnjati da su i Vladan Mićunović i Andrijana Kadija povezani i dio te grupe oko Željka Ivanovića. Na njihovu žalost PinkM suvereno vlada medijskim nebom u Crnoj Gori i godinama je najgledanija.

Očekujemo kao i veći dio javnosti da neko snosi ozbiljnu odgovornost, zato što je javnost dezinformisana. I to sa adrese menadžmenta Javnog preduzeća RTCG koje finansiraju građani sa preko 12 miliona eura."

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније