Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

24. 07. 2017. 23:41 >> 23:13

U PETAK VEČE

Critical mass uprkos žaropeku u PG

Nevladino udruženje Biciklo.me, u petak 28. jula, organizuje 47. masovnu vožnju biciklima ulicama Podgorice. Početak vožnje zakazan je za 21.00 sati sa Trga Nezavisnosti.

Biciklo.me svaku critical mass vožnju posvećuje nekome ili nečemu, a ova se vozi u čast svih onih „koji ne haju za žaropek i nastavljaju da pedalaju“", kazali su iz tog udruženja.

"Vrelina je udarila odozgo, s nebesa, i odozdo, s asfalta, pa je red da ovaj julski Critical Mass, 47. po redu, posvetimo svima koji ne haju za žaropek i nastavljaju da pedalaju. Možete nam poslati i neku interesantnu fotografiju na ovu temu, ako nam se neka baš svidi mi ćemo je nagraditi, a sve interesantne ćemo objaviti. Mi ćemo se, ipak, kloniti vreline i početak vožnje zakazujemo za 21.00 časova sa Trga nezavisnosti, u petak 28. jula", kazali su iz udruženja Biciklo.me.

Biciklo.me masovne vožnje biciklom ulicama Podgorice ogranizuje duže od tri godine u kontinuitetu, posljednjeg petka ili subote u mjesecu.

Na mapi možete vidjeti trasu kojom će se voziti u petak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније