Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 02. 2016. 20:55 >> 20:40
2

MONTEFARM

Potpuna snabdjevenost tek za 20-25 dana

Kompanija Montefarm potpisala je ugovor sa devet najpovoljnijih ponuđača i u toku je isporuka ljekova. Rok za nabavku svih ljekova sa pozitivne liste je sredina marta. Građani se žale da potrebne ljekove moraju tražiti u privatnim apotekama. Iz Montefarma su kazali da očekuju da će ljekovi koji fale biti na policama za 20 do 25 dana.

"Idem da tražim kod privatnika. Pola ljekova za dijabetes nema", žalili su se građani, ali ima i onih koju su zadovoljni.

"Zadovoljan sam, ali ipak nijesam sve našao što sam tražio. Ja sam zadovoljan. Vidim da ima nezadovoljnih", kazali su jedni od građana Podgorice

Vlatka Raičević iz Montefarma kazala da isporuka teče redovno, za najveće crnogorske opštine, Podgoricu i Nikšić.

"Što se tiče Podgorice vrše se dvije do tri isporuke nedjeljno, kao i za vanredne ralacije ako treba. Nikšić je odmah iza Podgorice, a u ostalim crnogorskim gradovima jednom nedeljno. Ali, pretpostavljam da će se ovih dana češće odvijati isporuka, zato što ljekovi intezivno pristižu", rekla je Raičević.

Kazala je da i dalje fale Nistatin kapi, Mostrafin tablete i Famotidin.

"Ako ne bude problema kod proizvođača, očekujemo ih najkasnije do kraja previđenog roka, za 2o do 25 dana. Fosavans tablete stižu najkasnije do petka, a Fosinopril tokom sljedeće sedmice", kazala je Raičević.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније