Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

[ Objavila: J.B.Č. ]

23. 05. 2019. 11:11 >> 11:16
1

POZNATI KANDIDATI

Uprava nagrađuje istaknute iseljenike

Uprava za dijsaporu objavila je spisak kandidata za dodjelu nagrada istaknutim iseljenicima i organizacijama iseljenika. Nagrade će biti dodijeljene u sedam oblasti.

Kako je saošteno iz Uprave za dijasporu, nagrade će biti dodijeljene u oblasti očuvanja državnog identiteta i pripadnosti Crnoj Gori, doprinos u oblasti nauke i oblasti diplomatije i promocije Crne Gore. Iseljenici će biti nagrađeni i za doprinos u oblasti sporta, kulture, za dobročinstvo i za doprinos unapređenju privrednog partnerstva Crne Gore.

Komisija za sprovođenje postupka dodjele nagrada, kako su kazali, u narednom periodu vrednovaće doprinos, rezultate i zasluge kandidata za koje je podnijeta inicijativa i pripremiti predlog kandidata za dodjelu nagrada.

Nagrade će biti uručene 29. jula 2019. godine u Baru, na manifestaciji "Dani dijaspore-iseljenika".

Spisak kandidata dostupan je na internet stranici Uprave za dijasporu Crne Gore.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније