Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ R.B. ]

16. 12. 2023. 20:49 >> 22:37
Čitaj mi:

ŽUGIĆ

Žabljak se ne smije oslanjati samo na turizam

Predsjednik Opštine Žabljak Radoš Žugić ocijenio je da će popis stanovništva pokazati da su sjeverne opštine gotovo prepolovljene od prethodnog popisa. Žabljaku će, kako kaže, dati signal da je turizam dobar i potreban, ali da se ne smije samo na njega oslanjati.

"Unapređujući turističku ponudu, razvijajući infrastrukturu, lokalna vlast će 2024. godinu i cijeli svoj mandat posvetiti dugoročnim strategijama. Koristeći sve one alate i prednosti, naša kancelarija za pisanje projekata će posebnu pažnju da posveti onim projektima koji moraju imati za cilj nova radna mjesta", napisao je Žugić na svom Fejsbuk profilu.

Kao prioritete je istakao zdravstveni turizam, IT HUB djelatnosti, drvopreradu i preradu mlijeka, socijalnu i dječiju zaštitu

"To su neki od projekata koje ćemo sigurno kandidovati ka državi. Dragocjeno iskustvo koje posjeduje moja konsultantkinja iz oblasti strateškog planiranja i oblasti pisanja projekata, preporučiće nas kao kredibilnog partnera Vladi. Sjever moramo zajedno oporavljati", poručio je predjsjednik Opštine Žabljak. 

Popis je počeo 3. decembra, a na jučerašnjoj telefonskoj sjednici Vlade Crne Gore usvojena je odluka da se produži do 28. decembra.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније