Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ A.B. ]

13. 10. 2023. 11:48 >> 12:08
1

TURSKA

Navijači Budućnosti uhapšeni u Ankari, policija tražila oružje

Sedam navijača Budućnosti Draško Mirković (33), Minja Mihailović (41), Marko Vujošević (26), Dragan Vujošević (23), Aleksandar Grbović (30), Filip Vukčević (33) i Igor Vukadinović (21) uhapšeni su sinoć u Ankari.

Ovo je za Portal RTCG potvrdio vođa navijačke grupe "Varvari", Aleksandar Ivanović, uz tvrdnju da je policija odvela Podgoričane u imigracioni centar, navodeći da su pripadnici kriminalne grupe.

Navijači Budućnosti su se sinoć vraćali za Crnu Goru, nakon što su prisustvovali košarkaškoj utakmici Budućnost-Turk Telekom. 

"Policija ih je presrela na samom izlasku iz Ankare. Naoružani su im uperili cijevi u usta i vezali su ih, tvrdeći da su kriminalci iz Crne Gore. Pitali su ih gdje je oružje i ispitivali su da li su došli da ih ubiju. Navijači su bili u šoku.  Uporno su govorili da su prisustvovali utakmici. Pokazivali su im navijačke rekvizite i fotografije, ali ništa nije pomagalo", kazao je Ivanović. 

Turska policija je propustila jedan kombi sa navijačima Budućnosti, a drugi, u kojima je bilo sedam pomenutih navijača su zaustavili.

Ivanović je kazao da su se porodice uhapšenih Podgoričana javile Odjeljenju bezbjednosti Podgorica i Ministarstvu unutrašnjih poslova da prijave otmicu.

"Tražili smo pomoć Interpola, ambasada i konzula. Iz tog imigracionog centra gdje su ih odveli uspio je da se javi jedan od Vujoševića i da nam ispriča sve. Ovo je sramota kako tretiraju naše građane u svijetu", zaključio je Ivanović. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније