Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ rtcg.me, radiojadran ]

24. 10. 2017. 17:10 >> 16:38

POČINJE LIGA ŠAMPIONA

Jadranu potrebna finansijska i pomoć navijača

Vaterpolisti Jadran Carina sjutra će na startu Lige šampiona dočekati Špandau. Trener Novljana Vladimir Gojković je istakao da će svaka utakmica u elitnom takmičenju biti izazov za njegov tim.

"Za nas je svaka utakmica veliki izazov. Ne prijetimo nikome, ali na našem bazenu možemo da igramo sa svakim igramo, čak i sa Pro Rekom i Solnokom, najjačim ekipama u grupi. Imamo kvalitet, ako se pripremimo na najbolji način, možemo da tražimo bodove protiv Špandaua“, Izuzetno sam zadovoljan, prošli smo tri kruga kvalifikacija, sa nikad mlađim tim. Sada nam predstoji 14 utakmica sa najboljim evropskim klubovima, nadam se da svi shvataju šta to znači za klub i za igrače“, kazao je Gojković.

Plasman u Ligu šampiona donio je, međutim, crnogorskom prvaku i probleme, pošto se godišnji troškovi uvećavaju za 100 000 eura.

"To su ozbiljna sredstva, koja je ovog trenutka dosta teško obezbjediti i apelujem na sve organizacije u gradu, prvenstveno na Opštinu, zatim Turističku organizaciju, kao i privredne subjekte da izađu u susret Jadranu i daju svoj doprinos ovom nastupu u Ligi šampiona – naveo je dr Marić.

Ministarstvo sporta pružilo je jednokratnu pomoći u visini od 10 hiljada eura za nastupe Jadrana u kvalifikacionom dijelu Lige šampiona. Marić se nada da će Ministarstvo ponovo pomoći, jer je Jadran jedan od rijetkih timova u Crnoj Gori koji se ove sezone takmiči u Evropi. On je kazao i da je već razgovarao sa predsjednikom Opštine, Stevanom Katićem i predsjednikom Upravnog odbora Turističke organizacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније