Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

12. 02. 2017. 16:40 >> 16:15
2

VLADIMIR GOJKOVIĆ

Zadovoljan sam, ali ima još prostora za napredak

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković, kazao je da je zadovoljan nastupom u Budimpešti, navodeći da još ima prostora za napredak u igri.

Crnogorska selekcija osvojila je turnir Volvo kup u Budimpešti, sa dva trijumfa i remijem.

Savladala je Mađarsku 9:4 i Slovačku 18:3, dok je sa Hrvatskom igrala neriješeno 7:7.

Gojković je kazao da je posebno zadovoljan jer je u ekipi bio veliki broj mladih igrača. 

"Nijesmo ni mi želji da se toliko veliki broj novih igrača odjednom uključi u prvi tim, ali takva je situacija. Krenuli smo u novi proces, ali poslije ovog turnira moramo ostati na zemlji. Lijepo je kad pobijediš Mađare, ali moramo biti svjesni da oni nijesu bili kompletni. Treba samo da nastavimo sa radom jer se svaki rad isplati. Imamo prostora za napredak, ali ništa ne možemo napraviti preko noći", kazao je Gojković.

On je najavio da će u martu ponovo okupiti igrače iz domaće lige. 

"Čim se završi domaće prvenstvo u maju, krećemo sa periodom velikog rada sa igračima iz domaćih klubova. Postepeno bi priključivali igrače iz inostranstva, tako da bi imali nešto više od dva mjeseca priprema za Svjetsko prvenstvo", kazao je Gojković.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније