Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

27. 02. 2024. 11:06 >> 11:05
Čitaj mi:

JOŠ NEKOLIKO MJESECI NA TERENU

Marej nagovijestio da će uskoro završiti karijeru

Britanski teniser Endi Marej nagovijestio je da ulazi u posljednjih nekoliko mjeseci karijere.

"I dalje volim da se takmičim i volim tenis, ali kako si stariji postaje ti sve teže da se takmičiš sa mladim igračima i održiš formu. Vjerovatno mi nije ostalo mnogo, ali daću sve od sebe u posljednjih nekoliko mjeseci", rekao je Marej.

On je u ponedjeljak u prvom kolu turnira u Dubaiju pobijedio Kanađanina Denisa Šapovalova 4:6, 7:6, 6:3 i ostvario tek drugu pobjedu u 2024. godini.

Trostruki grend slem šampion je krajem jula 2019. godine podvrgnut operaciji kuka i od tada se spekuliše da bi mogao da završi karijeru.

On je osvojio tri grend slem titule, na Vimbldonu 2013. i 2016. i na Ju Es openu 2012. godine, a između ostalog i dvije zlatne olimpijske medalje 2012. i 2016. godine i svojevremeno je bio prvi teniser svijeta.

Marej je među igračima koji su u Open eri ostvarili 500 pobjeda na terenima sa tvrdom podlogom, uz Rodžera Federera (783), Novaka Đokovića (700), Andrea Agacija (592) i Rafaela Nadala (518).

"Tvrda podloga je najbolja za mene, a 500 pobjeda je mnogo i ponosan sam na to. Nema mnogo igrača koji su to postigli i sjajno je doći do 500 prije nego završim", rekao je 36-godišnji britanski teniser.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније