Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

03. 01. 2024. 12:38 >> 12:38

ELIMINISANA U DRUGOM KOLU BRIZBEJNA

Osaka: Ova turnirska nedjelja kraća nego što sam željela

Japanska teniserka Naomi Osaka rekla je danas da je željela duže da ostane na turniru u Brizbejnu, poslije poraza u drugom kolu od Čehinje Karoline Pliškove.

Osaka je izgubila u drugom kolu od Čehinje Karoline Pliškove 6:3, 6:7, 4:6. To je prvi turnir za Osaku otkako se porodila prošlog jula, a ostvarila je jednu pobjedu, u prvom kolu protiv Tamare Korpač u dva seta.

"Ova turnirska nedjelja je kraća nego što sam željela. Mislim da sam u dobroj formi trenutno. Čak i kada sam posljednji put igrala protiv nje, mislim da sam danas igrala bolje", rekla je Osaka.

Pliškova je trostruka šampionka turnira u Brizbejnu.

"Mislim da sam prilično dobro. Ovaj teren je njen teren, znate na šta mislim? Vidjećemo šta će biti u Melburnu (Australijan open)", dodala je Osaka.

Ona je dobro počela, osvojila je prvi set, ali je Pliškova poslije toga zaigrala bolje, imala je 50 vinera i 16 as udaraca i spasila je 10 od 12 brejk lopti, čime je nadoknadila to što je napravila 11 dvostrukih servis grešaka.

"Pogledala sam statistiku poslije meča i shvatila da sam mogla bolje da igram kod brejk lopti. Ali osim toga, mislim da smo obje odigrale zaista dobro. Nadam se da će i ona reći isto", rekla je Osaka.

Pliškova je igrala prvi meč od septembra, zbog problema sa lijevim ručnim zglobom.

"Mnoge stvari moraju da se poprave, ali ovo je dobar start sezone", rekla je Pliškova.

Njena protivnica biće Letonka Jelena Ostapenko.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније