Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.В. [ Beta ]

07. 12. 2023. 12:55 >> 12:55

BRITANSKA TENISERKA

Radukanu se vraća takmčenjima na turniru u Brizbejnu

Britanska teniserka Ema Radukanu vratiće se takmičenjima u januaru na turniru u Oklendu.

Šampionka Ju Es opena iz 2021. godine nije igrala od aprila i pala je na 296. mjesto na WTA listi poslije tri operacije.

Za učešće na novozelandskom turniru, koji se održava od 1. do 7. januara, Radukanu je dobila specijalnu pozivnicu organizatora, prenio je danas BBC.

Takođe, najavljeno je i učešće Amerikanke Koko Gof i Dankinje Karoline Voznijacki.

Radukanu je ove godine odigrala samo devet mečeva, a u maju je operisala obije ruke i levi skočni zglob. Bolovi u kostima blizu ručnih zglobova su je mučili od kraja prošle godine.

Pošto je povređena više od šest mjeseci, Radukanu ima pravo da koristi zaštićeni renking 103. mjesta na WTA listi koje je zauzimala po završetku turnira u Madridu, posljednjem na kome je učestvovala.

Ona zbog toga ne može direktno da se plasira na Australijan open, već će morati da igra kvalifikacije ili da čeka da joj organizatori ponude specijalnu pozivnicu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније