Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Н.Р.

06. 09. 2023. 19:48 >> 19:49

JU ES OPEN

Sabalenka ekspresno do polufinala

Bjeloruska teniserka Arina Sabalenka plasirala se u polufinale Ju Es Opena, pošto je u dva seta savladala Kineskinju Kvinven Ženg 6:1, 6:4.

Pokazala je Bjeloruskinja zašto će od ponedjeljka biti novi broj 1.

Nastavila je sa visokim standardom na gren slemovima, pošto je ove sezone na sva četiri došla bar do polufinala, a sada će se boriti za drugu titulu, poslije Australijan Opena.

O kakvoj dominaciji se radilo u četvrtfinalu dovoljno govori činjenica da je igrala protiv solidne igračice, 23. na listi, a opet riješila meč za svega 74 minuta. Nije se suočila ni sa jednom brejk loptom protivnice i pojačala je kandidaturu za novi gren slem trofej.

Rivalka u polufinalu biće joj pobjednica duela Vondrušova – Kiz.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније