Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

В.Г. [ Beta ]

01. 05. 2023. 16:25 >> 16:25

WTA 1000

Sabalenka dominantno do četvrtfinala Madrida

Druga teniserka svijeta, Bjeloruskinja Arina Sabalenka plasirala se danas u četvrtfinale turnira u Madridu pošto je pobijedila Ruskinju Miru Andrejevu sa 6:3, 6:1.

Meč Sabalenke i 16-godišnje Ruskinje trajao je sat i 13 minuta.

Sabalenka je meč počela brejkom, Andrejeva je već u narednom odgovorila na isti način, ali je Bjeloruskinja do kraja prvog seta još dva puta oduzela servis rivalki i dobila taj dio igre sa 6:3.

U drugom setu je Sabalenka protivnici prepustila samo jedan gem i tako zakazala četvrtfinale protiv Egipćanke Majar Šerif, 59. na WTA listi, koja je bila bolja od Belgijanke Eliz Mertens sa 6:4, 0:6, 6:4.

Plasman u četvrtfinale obezbijedila je i Rumunka Irina Begu pošto je slavila protiv Ruskinje Ljudmile Samsonove sa 6:4, 6:4. Njena rivalka u narednoj rundi biće pobjednica meča Paula Badosa - Marija Sakari.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније