Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

19. 02. 2014. 18:49 >> 18:50

WTA TURNIR U DUBAIJU

Venus Vilijams bolja od Ivanović

Ana Ivanović nije uspjela da se plasira u četvrtfinale WTA turnira u Dubaiju, pošto je u drugom kolu izgubila od Amerikanke Venus Vilijams sa 2:0 (6:2, 6:1).

Vilijams je bez većih problema i poslije svega 56 minuta igre došla do devete pobjede u međusobnim duelima sa Beograđankom.

Ivanovićeva ni u jednom trenutku nije zaprijetila izuzetno raspoloženoj protivnici, koja se trenutno nalazi na 44. mjestu rang liste.

Starija od sestara Vilijams će u četvrtfinalu igrati protiv Flavije Penete koja je bila bolja od Agnješke Radvanjske (6:4, 6:1).

Jelena Janković se plasirala u treće kolo turnira u Dubaiju savladavši Čehinju Lusi Safarovu sa 7:5, 6:4.

Za trijumf su joj bili dovoljni brejkovi u oba poslednja gema odigranih setova, a njena naredna suparnica biće najbolja igračica svijeta, Serena Vilijams.

Amerikanka, koja je bila slobodna u prvom kolu, u drugom je uz malo muke eliminisala Jekaterinu Makarovu iz Rusije sa 7:6(8), 6:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније