Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

05. 10. 2013. 12:19 >> 12:25

TURNIR U TOKIJU

Raonić i Del Potro u finalu

Miloš Raonić i Huan Martin Del Potro boriće se za trofej ATP turnira u Tokiju.

Raonić na putu do finala pobijedio Ivana Dodiga 7-6(4), 6-1, dok je Del Potro nadigrao Nikolasa Almagra u dva taj-brejka, 7-6(7), 7-6(1).

Raonić je nanizao osam pobjeda.Nakon Bangkoka, Raonić je nastavio svoju seriju i u glavnom gradu Japana. Ivan Dodig je u taj-brejku prvog seta imao 3-1, ali je Raonić uspio da se vrati u život. Nakon toga, drugi set je ubjedljivo riješio u svoju korist, prepustivši hrbvatskom teniseru samo jedan gem.

Meč Del POtra i Almagra trajao je skoro dva sata, a viđena su dva taj-brejka. U prvom setu su oba tenisera po jednom gubili svoj servis, dok u drugom nije bilo brejkova. Sigurniji u oba taj-brejka bio je Argentinac. Del Potro je ove godine osvojio dva turnira, u Vašingtonu i Roterdamu, dok je poražen u Indijan Velsu. Do sada je ukupno osvojio 15 turnira.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније