Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta, Objavila: R.B. ]

04. 02. 2020. 11:22   >>  11:21

TRENER RAZOČARAN

"Serena da se suoči sa stvarnošću"

Američka teniserka Serena Vilijams mora da promijeni strategiju i da se suoči sa stvarnošću, nakon što nije uspjela da osvoji grend slem titulu otkako se vratila takmičenjima poslije porođaja, rekao je njen trener Patrik Muratoglu.

Vilijams, osvajačica 23 grend slem titule, izgubila je četiri grend slem finala otkako se vratila na teren, poslije porođaja, u septembru 2017. godine. Ona je prošlog mjeseca izgubila u trećem kolu Australijan opena.

"Moramo da prihvatimo činjenicu da nešto ne ide. Možda da pogledamo iz drugog ugla, drugačije strategije i drugačijih ciljeva kako bi uspjela. Ona se osjeća pozitivno, ali i negativno, pošto je neuspjeh kada ne osvoji grend slem. Moramo da se suočimo sa stvarnošću, ali ona veruje da može do grend slema, inače verovatno ne bi ni bila na terenu. Ona veruje da to može i ja verujem u to. Nije toliko daleko, ali moramo da promenimo nekoliko stvari", rekao je Muratoglu za BBC.

Vilijams (38) je rekla da je "napravila previše grešaka za profesionalnog sportistu", nakon što je izgubila od Kineskinje Vang Cjan u trećem kolu Melburna.

Ona sarađuje sa Muratogluom od 2012. godine i sa njim je osvojila 10 grend slem titula.

Vilijams se vratila na teren četiri mjeseca otkako je rodila ćerku Olimpiju, kako bi pokušala da obori rekord Margaret Kort od 24 grend slem titule u singlu.

U januaru u Oklandu osvojila je prvu titulu poslije tri godine, ukupno 73. u karijeri.

Muratoglu je rekao da je njen nastup u Melburnu bio razočaravajući.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније