Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O. Z. ]

04. 01. 2020. 22:24 >> 22:23

ĐOKOVIĆ APELUJE

"Razmotriti opciju o odgađanju Australijan Opena"

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da je zabrinut zbog požara u Australiji i da će organizatori morati da razmotre opciju o odgađanju turnira, ako se uslovi u Melburnu pogoršaju.

"Mislim da će organizatori učiniti sve kako do odgađanja ne bi došlo, ali ako se situacija svede na uslove koji mogu uticati na zdravlje igrača, mislim da će definitivno razmotriti mogućnost pomjeranja turnira", rekao je Đoković, prenosi AP.

On je dodao da je zdravlje igrača najbitnija stvar.

"Odluka o odgađanju bi bila teška za organizatore, trebalo bi da se poštuje raspored, Australijan Open uvek počinje u određeno vrijeme. Uključeno je mnogo stvari, ali briga o zdravlju igrača je najvažnija", kazao je srpski teniser.

Đoković je rekao i da će Savjet igrača sigurno raspravljati o ovoj situaciji, kao i da su se teniseri u prošlosti mučili s lošim kvalitetom vazduha na nekim turnirima u Kini i drugim zemljama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније