Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: B.V.

04. 11. 2017. 14:18 >> 13:49

MLADI CG TENISER

Raičević osvojio turnir na Majorki

Crnogorski reprezentativac Danilo Raičević osvajač je Eta turnira do 14 godina u Majorki.

 

On je, kako je saopšteno iz Teniskog saveza, danas savladao domaćeg takmičara Oskara Sansana, poslije predaje kod vođstva Raičevića 6:2 i 4:1 u drugom setu.

Raičević je poslije izvaredne sezone gdje je ušao u 15 najboljih igrača Evrope i učešća na evropskom mastersu gdje su igrali osam najboljih evropskih tenisera, osvojio još jedan turnir i tako najavio da je pred njim sjajna karijera.

Četvoro crnogorskih reprezentativaca nalazi se u teniskoj akademiji "Guljermo Viljas", gdje će od ponedeljka učestvovati an ETA turniru do 16 godina, u konkurenciji starjih tenisera.

U ženskom dijelu turnira igraće Divna Ratković, dok će se u muskom dijelu naći: Danilo Raičević, Petar Jovanović i Milo Gazivoda.

Naši reprezentativci gosti su akademije "Guljermo Viljas" sa kojom TSCG ima višegodišnju saradnju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније