Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

11. 06. 2015. 12:20 >> 14:55
4

KAPITEN MIJATOVIĆ

Reprezentaciju čeka dobra budućnost

Golman rukometne reprezentacije Crne Gore Rade Mijatović izjavio je da žali zbog sinoćnjeg remija protiv Srbije, ali ističe da su igrači pokazali da mogu da se nose sa pritiskom.

Golman naše reprezentacije je pored pet odbrana u sinoćnjem remiju 23:23 (11:14) u Baru učestvovao i sa fantastičnim golom iz svoga prostora. 

"Žao mi je što je ovako utakmica završena, ali mi je drago da su momci pokazali da mogu da izdrže pritisak koji im je nametnut sa svih strana", rekao je Mijatović.

Kapiten "lavova" se osvrnuo na fantastično drugo poluvrijeme naše selekcije i dodao da ovaj tim čeka dobra budućnost.

"Ušli smo u meč sa blagom dozom straha, u grču, ali smo u drugom poluvremenu pokazali da možemo mnogo više. Ovo nije maksimum. Za nekoliko godina će ovo biti vrlo ozbiljna reprezentacija", kazao je Mijatović.

On se nada da ćemo na Islandu odigrati meč sličan onom viđenom sinoć u "Topolici".

"Hvala publici, navijala je za primjer i našim u Crnoj Gori, ali i svima u Evropi. Nadam se da ćemo na Islandu odigrati bar slično kao o uvom meču", zaključio je Mijatović.

Crnogorske rukometaše do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će se u januaru 2016. održati u Poljskoj, očekuje i gostovanje Islandu, 14. juna u Rejkjaviku. 

Od prvoplasirane do najbolje trećeplasirane ekipe put Poljske

Crnogorski rukometaši su kolo prije kraja kvalifikacija ispunili cilj da se nađu na smotri najboljih reprezentacija Starog kontinenta u Poljskoj 2016.

Ostaje da se vidi sa kojeg će mjesta "lavovi" putovati u Poljsku, s obzirom da će u slučaju poraza na Islandu za tri dana biti treći u grupi (ukoliko Srbija savlada Izrael).

Međutim, sada je već jasno da u najgorem slučaju Crna Gora može biti najbolja trećeplasirana ekipa iz svih grupa, jer je Francuska sinoć savladala Češku, Španija bila bolja od Austrije, a Mađarska slavila u Portugalu.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније