Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N. N.

23. 03. 2024. 21:12 >> 21:16

SBBET PRVA LIGA (12. KOLO)

Mornar savladao Budvane, Lovćen siguran u Tivtu

Poslije vatrenog obračuna u Kupu Crne Gore u Budvi, riješenog u posljednjem minutu, Mornar 7 je imao veliki motiv za revanš Budvanskoj rivijeri.

I uspio je - Barani su u derbiju 12. kola SBbet Prve lige savladali osvajača Kupa Crne Gore 31:25.

Danilo Gvozdenović je dao devet golova za tim Steva-Šiška Nikočevića, a po pet Mario Maljević, Sava Ražnatović i Balša Čejović, koji je u Budvi dobio crveni karton zbog svađe sa golmanom rivala Lazarom Pešićem.

U poraženom timu, po navici, najbolji je bio Đorđo Peruničić sa 10 pogodaka.

Lovćen je rutinski savladao Partizan u Tivtu (29:19), a od 10 igrača koji su tresli mrežu najbolji je bio Danilo Pajović sa osam pogodaka. Kod domaćih je odskočio Veselin Drakulović sa šest.

Nemanja Vuković je sa 12 golova predvodio Rudar do pobjede protiv Budućnosti (26:22), u čijim redovima je odskočio Edin Beharović sa šest.

Berane 1949 je bilo ubjedljivo protiv Sutjeske (32:23). Đorđe Folić je dao sedam, Mihailo Bućković šest, a Nikola Babović i Bojan Varagić po pet golova, dok je kod Nikšićana najbolji bio Lazar Ćorović sa sedam.

Posljednji meč, sjutra od 19 časova, igraju Jedinstvo - Brskovo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније