Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Н.Р.

25. 02. 2023. 14:41 >> 14:35

EHF SEDMICA

Crnogorske rukometašice opet na okupu

„Lavice“ se okupljaju prvi put nakon novembra prošle godine i osvajanja bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji i Crnoj Gori.

U Podgorici će od ponedjeljka do petka trenirati u sklopu EHF sedmice, što je prilika da se selektorka Bojana Popović uvjeri u trenutnu formu igračica i počne sa uigravanjem tima za Svjetsko prvenstvo koje će od 30. novembra do 17. decembra biti održano u Švedskoj, Norveškoj i Danskoj.

Na spisku se nalazi 21 igračica, među kojima je i debitantkinja – lijevi bek francuskog Bezansona Nada Ćorović. Zbog povreda neće biti Đurđine Jauković iz francuskog Bresta, Dijane Mugoše i golmanke Anastasije Babović iz rumunske Krajove, te Nataše Ćorović i Andrijane Popović iz Budućnosti Bemax, a već na narednom okupljanju sa saigračicama iz nacionalnog tima ponovo bi trebalo da bude igračica mađarskog Đera Jelena Despotović, koja se nedavno vratila na teren nakon porođaja.

Tokom predstojeće EHF sedmice, naša reprezentacija neće imati kontrolnih mečeva, ali će sjajne provjere imati već 6. i 8. aprila kada će u sklopu narednog okupljanja u gostima odigrati dva duela protiv Norveške, aktuelnog šampiona Evrope i svijeta.

Prvi trening, naše djevojke će odraditi u ponedjeljak u Sportskom centru „Morača“ sa početkom u 15 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније