Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

10. 01. 2020. 12:30 >> 12:34
5

ROGANOVIĆ UOČI MEČA

Čeka nas "tvrda" utakmica protiv Srbije

Selektor crnogorske rukometne reprezentacije Zoran Roganović kazao je da će utakmica protiv selekcije Srbije biti "jako tvrda", te da će u tom meču presuditi odbrana.

 

Podsjećamo, crnogorska reprezentacija Evropsko prvenstvo otvorila je porazom o selekcije Hrvatske, rezultatom 27:21.

Roganović je rekao da u meču protiv Srbije očekuje "dvije jako dobre odbrane", što će, vjeruje on, na kraju  ipresuditi: "Siguran sam da će golmani imati velikog uticaja, jer obje selekcije imaju dobre golmane, to će odlučivati o pobjedniku meča".

Protiv Hrvata su, kaže Roganović, puno griješili u napadu: "Mislim da ćemo imati mnogo bolji napad i smanjiti isključenja na najmanju moguću mjeru".

"Poslije utakmice protiv Hrvatske smo rekli da je potrebno da izvučemo pouke iz poraza i vidimo neke stvari koje smo lošije odradili i da se samo fokusiramo na utakmicu sa Srbijom, koja je od ogromnog značaja, kako njima, tako i nama, pa sam siguran da će ta utakmica biti jako tvrda", rekao je Roganović.

Reprezentativac Stevan Vujović kaže da su u prvom poluvremenu protiv Hrvata pametno odigrali, ali da su u drugom popustili i ishitreno donosili odluke.

"Što nas je koštalo. Hrvati su bili pametniji u drugom poluvremenu. Protiv Srbije će biti teže, jer su visoki, teški i svaka naša pogrešna odluka u napadu će rezultirati kontrom i brzim rješenjima, moramo biti oprezni i pametni", kaže Vujović.

I Aleksandar Bakić kaže da su meč protiv Hrvatske dobro otvorili.

"Sjajno prvo poluvrijeme, sjajnu energiju smo imali. Na kraju Hrvatska nas je dobila na tu njihovu 5:1 odbranu, na koju se nijesmo snašli. Srbija je sjajna ekipa. Očekujem da svih 60 minuta igramo kao protiv Hrvatske u prvom poluvremenu. Nadam se pozitivnom ishodu po nas", rekao je Bakić.

Prenos utakmice možete pratiti na portalu RTCG i TVCG2 od 18:05h.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније