Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V.

12. 04. 2024. 20:37 >> 21:28
1
Čitaj mi:

REAKCIJE NAKON MEČA

Bošković: Osim u drugom setu, igrali smo kako treba; Radić: Očekivao sam više od ekipe

Trener odbojkaša Budve Miljan Bošković kazao je da je njegova ekipa većim dijelom meča igrala kako treba, te da je pobjeda protiv Budućnosti zaslužena.

Budva je bila ubjedljiva na startu finala plej-ofa protiv Podgoričana 3:0.

"U prvom setu smo ispoštovali dogovor iz svlačinoce i taj dio igre odigrali kako treba. Veću drugom dijelu smo ušli u njihov ritam i zato je bilo neizvjesno. Od sredine trećeg seta smo dominirali i priveli meč kraju.", kazao je Bošković.

Istakao je da će dati sve od sebe da Budvu vrati na nekadašnji nivo...

"Imamo iskusne pojedince, a prvi put u istoriji imamo 11 domaćih igrača. Trudimo se da vratimo odbojku u Budvi na nekadašnji nivo, od toga će dobro biti i reprezentaciji. Težak je to posao, izazovan, ali ne predajemo se", kazao je Bošković.

Dejan Radić, trener Budućnosti, kazao je da nije zadovoljan izdanjem ekipe.

"Očekivao sam više od ekipe. Osim u drugom setu, koji je bio neizvjestan, nijesmo bili ravnopravni. Sada moramo malo da se odmorimo i da se dobro spremimo za drugi meč", kazao je Radić i dodao:

"Nijesmo dobro igrali kontranapade, nedostajalo je da teže malo teže sitacije riješimo u svoju korist", zaključio je trener "plavih".

Drugi meč igra se u utorak u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније