Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В. [ Mina ]

01. 09. 2023. 21:05 >> 21:05

ORGANIZOVAO KK JUNIOR

Karate kamp na Lovćenu okupio više od 60 djece

Ljetnji karate kamp Lovćen 2023, podgoričkog kluba Junior, okupio je na Ivanovim Koritima više od 60 dječaka i djevojčica, saopštili su organizatori.

Navodi se da su pored takmičara tog kluba, čiji je osnivač trofejna crnogorska karatistkinja Milena Milačić, kampu prisustvala i djeca iz drugih crnogorskih klubova.

Kampu su prisustvovali i članovi muškog seniorskog kata tima, osvajači bronzane medalje na poslednjem seniorskom prvenstvu Evrope - Vladimir Mijač, Arijan Kočan, Kenan Nikočević i Nikola Milić.

Oni su na Ivanovim koritima odradili posljednje pripreme pred Balkansko prvenstvo, a ujedno bili su i treneri kampa.

"Organizacija ljetnjeg kampa, koju sprovodimo kao uvod u drugi dio takmičarske godine, pokazala se kao važan segment u poboljšanju fizičke i psihološke pripreme djece za učešće na nacionalnim i međunarodnim turnirima. Za sve učesnike kampa to je bila izuzetna prilika da treniraju sa najboljim takmičarima i trenerima iz Crne Gore", kazala je Milačić.

Trenerski tandem Almir Cecunjanin i Tanja Dukić vodili su treninge takmičarima u borbama.

"Veliko mi je zadovoljstvo biti u trenerskom timu i prenijeti svoja karate znanja na nove generacije karatista. Moram naglasiti da je naš zajednički cilj da djeci pored karate vještina prenesemo i neke vrijednosti koje će im biti od koristi u životu. Cilj nam je da im pomognemo da zavole sport, da isti postane sastavni dio njihovih života i naravno da onim najtalentovanijim i najupornijim pomognemo u ostvarivanju najvećih sportskih dometa", rekla je Dukić.

Gostujući trener na kampu, Almir Cecunjanin, kazao je da je zadovoljan organizacijom i dosadašnjom saradnjom karate klubova Junior i Bar.

"Raduje me što je kamp iz godine u godinu sve masovniji. To potvrđuje posvećenost i dobar rad trenera. Vidimo se sljedeće godine na nekom novom mjestu", kaazao je Cecunjanin.

Karatisti Juniora i Bara već od ponedjeljka nastavljaju sa treninzima u svojim klubovima, a u toku je i upis novih članova u obje karate škole.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније