Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ M.M.Lj. ]

28. 08. 2021. 10:22 >> 13:59
1

VLADA CG

Ponosni na Radovićev uspjeh

Premijer Zdravko Krivokapić i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović čestitali su crnogorskom stonoteniseru Filipu Radoviću na osvojenoj bronzanoj medalji na Paraolimpijskim igrama u Tokiju. Čestitke i sa adrese Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

“Čestitke našem Filipu Radoviću, koji je osvojio bronzanu medalju na Paraolimpijskim igrama u Tokiju i upisao se zlatnim slovima u istoriju crnogorskog sporta”, napisao je na Tviteru premijer Zdravko Krivokapić.

“Veliki dan za crnogorski sport! Čestitke stonoteniseru Filipu Radoviću na osvojenoj bronzanoj medalji i Luki Bakiću na odličnom plasmanu na Paraolimpijskim igrama u Tokiju. Vaše vrijeme tek dolazi! Crna Gora je ponosna”, napisao je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

Iskrene čestitke našem stonoteniseru Filipu Radoviću na istorijskom uspjehu i osvajanju bronzane medalje na Paraolimpijskim igrama u Tokiju uputilo je i Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta.

 “Filipu želimo puno uspjeha na narednim takmičenjima, a u ostvarivanju istih imaće našu podršku”, navodi se u čestitki na Tviteru.

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević u čestitki Radoviću istakao je da je ovim uspjehom stonoteniser osigurao i prvo odličje za Crnu Goru na Paraolimpijskim igrama.

 

"Filip nas je navikao na uspjehe, međutim ovaj ima posebno značenje za našu državu, upravo iz razloga jer je ostvaren u periodu u kojem su sportistima bili otežani uslovi za treniranje, zbog pandemije koja je zadesila cijelu planetu, pa i našu malu zemlju. Međutim uprkos tome, naši sportisti uspijevaju da ostvare izvanredne rezultate širom svijeta i tako nas obraduju", poručio je Lalošević ovom prilikom.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније