Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ kosarka24.com ]

14. 05. 2015. 13:14 >> 13:07

EVROLIGA

Bjelica MVP, Ročesti najbolji strijelac

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica proglašen je za najkorisnije igrača Evrolige evo sezone.

Bjelica je ove sezone radio sve što je bilo potrebno Feneru da dođe do svog prvog fajnal-fora u istoriji kluba. On je prosječno bilježio 11,9 poena, 8,9 skokova, 1,9 asistencija i 1,2 ukradene lopte po meču.

"Istorijski momenat za mene i klub. Zahvaljujem igračima i trenerima i svima u Feneru. Oni su ovo postigli uz mene. Ovo je velika čast za mene", rekao je Bjelica.

Na ceremoniji su bile uručene i preostale nagrade, tako je Bogdan Bogdanović ponovo dobio trofej za najboljeg mladog igrača, Ročestiju je uručen trofej za najboljeg strijelca, a Danstonu za najboljeg defanzivca.

Najbolja petorka u sastavu Miloš Teodosić, Vasilis Spanulis, Nemanja Bjelica, Filipe Rejes i Boban Marjanović je takođe dobila svoja odlikovanja. Centar Crvene zvezde nije mogao da prisustvuje dodjeli pa je u njegovo ime trofej preuzeo Nebojša Čović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније