Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

19. 04. 2024. 10:45 >> 10:45
Čitaj mi:

Lebron Džejms: Meni je dres SAD-a sve

Lebron Džejms (39), uoči novog susreta Los Anđeles Lejkersa i Denver Nagetsa u plej-ofu, osvrnuo se na učešće na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Meni je dres SAD – sve. Biće mi ovo prvi put poslije 12 godina da igram za reprezentaciju SAD. Imam prelijepe uspomene kada sa prethodni put predstavljao crvenu, bijelu i plavu boju na Olimpijskim igrama“, rekao je Lebron novinarima uoči početka plej-ofa u NBA ligi.

Lebron Džejm sa nestrpljenjem očekuje da obuče dres reprezentacije i da krene u borbu sa ostatkom svijeta.

„Jedva čekam da zaigram i u reprezentaciji sa mojim drugom Entonijem. Biće nam izuzetno zabavno. Igrali smo i ranije zajedno, ali on je tek stigao sa koledža, tad još nismo osvojili šampionat zajedno, nismo ni igrali mnogo sezona zajedno. Želim da se zahvalim Grentu Hilu i Šonu Fordu i ostalim momcima što su izabrali mene i Dejvisa. Kada dođe taj trenutak da se okupimo, bićemo izuzetno uzbuđeni i srećni, da obučemo ove dresove i da krenemo u borbu sa ostatkom svijeta. Biće to veliki trenutak za sve nas“, poručio je Lebron Džejms.

Reprezentacija SAD će prvu utakmicu na Olimpijskim igrama igrati protiv Srbije.

Mečevi prve faze turnira igraće se u Lilu na fudbalskom stadionu „Pjer Moroj“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније