Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

31. 01. 2024. 20:07 >> 20:07
Čitaj mi:

BIĆE PREDSJEDNIK ĐIRONE

Mark Gasol završio igračku karijeru

Španski košarkaš Mark Gasol objavio je danas da završava igračku karijeru.

"Došlo je vrijeme da se povučem... Morao sam to da uradim, da sam nastavio da igram to bi moglo da ima ozbiljne posljedice", rekao je Gasol na konferenciji za novinare u Barseloni.

Mark Gasol, mlađi brat Paua Gasola, dodao je da je odluka o povlačenju bila rezultat "dugog i teškog procesa".

"Predlozi ugovora koje sam dobio otežali su moju odluku", priznao je 39-godišnji Gasol i istakao da sada želi da više vremena posveti svojoj porodici i da bude "bolji otac, muž i bolji prijatelj".

Gasol će ipak ostati vezan za svijet košarke kao predsjednik katalonskog kluba Đirona.

Mark Gasol ima titulu prvaka NBA lige sa Torontom (2019), kao i dvije titule prvaka svijeta sa Španijom (2006, 2019). Osvojio je, između ostalog, i dvije olimpijske srebrne medalje (2008. u Pekingu i 2012. u Londonu), kao i dva zlata sa evropskih prvenstava (2009. i 2011).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније