Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

24. 12. 2023. 14:44 >> 14:44
Čitaj mi:

BIZARNA POVREDA

Vembanjama nagazio skupljača lopti na zagrijavanju i izvrnuo zglob

Centar San Antonija Viktor Vembanjama povrijedio se na bizaran način uoči meča sa Dalasom, pošto je uganuo desni skočni zglob kada je nagazio na momka zaduženog za skupljanje i vraćanje lopti, prenosi ESPN.

Vembanjama mu je stao na nogu nakon što je isprobavao polaganje preko pomoćnog trenera Sparsa.

Trener Greg Popovič potom je odlučio da prvi pik na draftu iz predostrožnosti preskoči duel sa Mavsima.

Bez Vembanjame su poraženi 144:119 od Dalasa.

"Da je to bila utakmica plej-ofa, vjerovatno bih igrao sa njim. Nije zadovoljan zbog toga, ali ja bih radije pogriješio sa konzervativne strane gledišta, jer je to isti članak zbog kog ima ograničene minute. Samo čudna nesreća prije utakmice", rekao je Popovič i dodao:

"Vidite to na snimku i ne možete da vjerujete“, kazao je Popovič.

Vembanjama, ima prosjek od18,5 poena, 10,7 skokova i tri blokade blokade. San Antonio je na začelju Zapadne konferencije, sa tek četiri pobjede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније