Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

18. 12. 2023. 14:47 >> 14:47
Čitaj mi:

SUTJESKA U ABA2 LIGI

Minić: Da popravimo utisak iz prethodnog "balona"

Košarkaše Sutjeske sjutra očekuje nastavak takmičemnja u ABA2 ligi, odnosno novi "balon" gdje će odmjeriti snage sa TFT-om i Zlatiborom.

Dvije utakmice, dva protivnika od kojih je TFT sa samo jednom pobjedom, dok je Zlatibor pri vrhu tabele sa samo jednim porazom u pet uzakmica.

„Očekuju nas dvije teške utakmice protiv kvalitetnih protivnika – TFT-a i Zlatibora. Prva utakmica je sa ekipom iz Makedonije, koja ove sezone igra mnogo ozbiljniju ulogu i u domaćem prvenstvu i u NLB ABA2 ligi. Imaju šest stranaca, koji su vrlo dobri individualci. Druga utakmica je protiv Zlatibora, koji je u ovom momentu apsolutni favorit i jedan od pretedenata za najviši plasman“, kazao je trener Miloš Minić pred odlazak u Široki Brijeg.

Ekipa iz Nikšića je pod Minićem vezala tri pobjede u domaćem prvenstvu.

Pred novi balon ABA2 lige u Širokom ipak ima kadrovskih problema.

„U obavezi smo da popravimo utisak sa prethodnog ‘balona’, gdje smo odigrali dvije jako loše utakmice. Ipak, u ovom momentu nismo u situaciji da prijetimo bilo kome, jer imamo ogromnih problema sa povrijeđenim igračima. Ne tražimo izgovore i nije alibi priča, ali nam glavni igrači ne treniraju – Vladimir Tomašević je dva mjeseca odsutan, Bogdan Bojić, koji se povrijedio na prošlom ‘balonu’, još nije počeo da trenira, prvi plejmejker Dakuan Brejsi je dvije sedmice bez treninga, a Pavle Đurišić je zbog bolesti jedno vrijeme bio van terena“, objašnjava Minić.

Novi trener Nikšićana najavljuje ipak veliku borbu.

„Svi igrači koji su u pogonu i ljudi iz stručnog štaba su svjesni situacije u kojoj se nalazimo. Daćemo maksimum da probamo da iznenadimo i zabilježimo pobjede koje su nam prijeko potrebne u borbi za top osam“, poručio je Minić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније