Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

25. 11. 2023. 15:44 >> 15:44

ABA

Jakara: Hvala Žakelju na sjajnoj spremi tima, pripremiću sistem u koji vjerujem

Ekipa SC Derbija gostuje u devetom kolu ABA lige ekipi FMP-a. Biće to prva utakmica u kojoj će "Studente" sa klupe voditi novi trener Dejan Jakara.

On je zamijenio Andreja Žakalja koji je postao novi trener Budućnosti.

"Iskreno da kažem ne znam šta da očekujem od prve utakmice. Moram prvo, da se zahvalim kolegi Žakelju što je odlično spremio tim tako da je meni sad puno lakše pripremiti sistem u koji vjerujem. Vjerujem da će sistem biti uspješan i da sa njim ispunimo sve naše ciljeve", kazao je Jakara.

Osvrnuo se i na protivnika u svom prvom meču.

"FMP je ekipa koja igra iz utakmice u utakmicu bolje, igra sa puno energije i želje i u nekim pogledima su slična ekipa kao mi. Na nama je da imamo fokus kroz cijelu utakmicu, da damo sve od sebe što možemo i nadam se da će rezultat na kraju dana biti pozitivan".

SC Derbi očekuje nevjerovatno težak raspored, u kojoj ih čekaju dueli sa vodećim ekipama lige, kao što su Crvena zvezda, Partizan, Budućnost.

Svjestan je toga i plej "Studenata" Igor Drobnjak.

"Očekuje nas težak period gdje igramo sa ekipama iz gornjeg dijela tabele a započinjemo sa utakmicom u gostima kod ekipe Fmp-a. Desile su se i promjene kod nas, stigao je novi trener i sigurno da će biti potrebno neko vrijeme da se uhodamo. Fmp je izuzetno kvalitetna ekipa, popunjena na svim pozicijama, napravili su određene promjene u spoljnoj liniji tokom sezone i vjerujem da će tek u narednom periodu ući u pravu formu. Radi se o veoma atletskoj ekipi koja igra izuzetno agresivno i moraćemo adekvatno da im odgovorimo. Vjerujemo da možemo iznenaditi ukoliko ispoštujemo dogovor koji smo napravili tokom nedelje".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније