Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

17. 08. 2023. 20:26 >> 20:26

EVROKUP

Božić preuzeo London Lajonse

Košarkaška ekipa London Lajonsa riješila je pitanje trenera, pošto je danas potpisala ugovor sa Petrom Božićem.

On je posljednjih šest godina radio kao trener u Ostinu u G ligi (razvojna ekioa San Antonio Sparsa).

"Ushićeni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu treneru Božiću u London. On je pojedinac koji donosi čvrstinu i strast iz svojih igračkih dana", rekao je generalni menadžer Londona Bret Bruman.

Božić je kao trener predvodio i Partizan, u kom je osam godina proveo i kao igrač. Sa Partizanom je osvojio 18 domaćih trofeja i rekorder je po broju nastupa u Evroligi za beogradski klub.

"Božić oličava sve karakteristike koje tražimo. Jedva čekam da gledam kako podiže ovu grupu momaka na nove visine", dodao je Burman.

Božić će na klupi Londona zameniti Rajana Šmita, a ekipa iz prijestonice Engleske će se i ove sezone takmičiti u Evrokupu, a prošle godine smo mogli da ih vidimo u Podgorici kada su igrali protiv ekiep Budućnosti.

Sve češće se čuje po košarkaškim kuloarima da bi britanska ekipa mogla biti novi nosilac A licence za Evroligu, kako bi se "napalo" potencijalno veliko tržište koje nosi Velika Britanija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније