Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

15. 08. 2023. 17:16 >> 17:18

PRES BUDUĆNOSTI

Šehović: Uradili smo dobar posao u prelaznom roku

Dugogodišnji kapiten ekipe Budućnosti, Suad Šehović, od naredne sezone obavljaće funkciju zamjenika izvršnog direktora za sportska pitanja.

Upravo na tom ukazanom povjerenju Šehović je na prvoj ovoseonskoj konferenciji zahvalio predsjedniku kluba i upravi.

“Prije nego se osvrnem na prelazni rok iskoristio bih priliku da se zahvalim predsjedniku i klubu na imenovanju. Jedna velika obaveza i lijepa pozicija koju ću već od ovog mjeseca pokušati da opravdam i dam svoj doprinos”.

Potom se osvrnuo na prelazni rok sa osvrom na domaće košarkaše.

“Što se tiče prošlog mjeseca uradili smo veliki i po mom mišljenju dobar posao. Kad su domaći igrači u pitanju već na prvom sastanku je ideja bila da u Budućnosti bude što više domaćih igrača. Išli smo u dobrom smjeru i sa razgovorima sa igračima koji su nerealni za nas u ovom trenutku. Pokušali smo, da ako ne ove sezone, napravimo kontakt za iduću i budemo adresa tim igračima. Bilo je i uspješnih i manje uspješnih razgovora, osjetili smo u prošloj sezoni da bez domaćih igrača ne možemo napraviti veći uspjeh. Što se tiče mladih igrača koji su potpisani, dogovoreno je da odrade pripreme sa klubom i da u odnosu na to vidimo da li će neko ostati ili će poći na pozajmicu do februara mjeseca”.

Šehović je onda komnentarisao i strane igrače koji su pojačali klub.

„Kada su u pitanju stranci, dugo smo vijećali, razgovarali i provjeravali sve informacije i pored košarkaških kvaliteta koje imaju, i mislim da smo doveli prave ljude. Problematika koja može da se javi je da u odnosu na prošlogodišnju ekipu imamo devet novih igrača i sigurno da prestoji veliki rad za stručni štab, uz našu pomoć, da se sve posloži i ekipu dovedemo do optimalnog nivoa kada se budu igrali mečevi. Drugi problem koji se može javiti su četiri reprezentativca koji će biti odsutni barem do turnira u Sarajevu”, kazao je on.
Dugogodišnji kapiten ekipe Budućnosti, Suad Šehović, od naredne sezone obavljaće funkciju zamjenika izvršnog direktora za sportska pitanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније