Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

05. 08. 2023. 14:10 >> 14:12

GRK NAPUŠTA FENERBAHČE

Kalates blizu Partizana

Iskusni grčki košarkaš i član Fenerbahčea Nik Kalates, blizu je potpisa ugovora sa beogradskim Partizanom, prenosi sajt "Eurohups".

Dolaskom Jam Madara, i danas potpisanog Raul Neta, nastaje "gužva" na poziciji pleja, pa se vjeruje da će upravo Kalates da napusti Bosfor u potrazi za novim klubom.

Beogradski klub ima najbolju "pol poziciju" za pregovore sa njim, ali se pomninje i mogućnost da se u trku uključi Olimpija Milano.

Najbolji asistent svih vremena Evrolige je prošle sezon u 38 utakmica bilježio 8,2 poena, 4,9 asistencija i 4 skoka po utakmici.

Kalates (34 godine), je u karijeri igrao za Panatinaikos u dva navrata, Lokomotivu Kubanj, Barselonui, a dvije sezone je nosio dres i Memfis Grizlisa.

Partizan je trenutno bez klasičnog organizatora igre od kad je Jam Madar napustio klub i prešao upravo u Fener, dok je Dante Egzum, koji je igrao na poziciji "point forvarda" karijeru nastavio u Dalas Maveriksima.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније