Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

04. 08. 2023. 14:17 >> 14:17

RADIĆE ZAJEDNO NAKON 10 GODINA

Mesina: Dolazak Mirotića veliki stimulans

Trener Armanija Etore Mesina kazao je da mu mnogo znači što će, nakon više od deset godina, opet sarađivati sa Nikolom Mirotićem.

Mesina je trenirao Mirotića u Realu, na samom početku njegove karijere.

"Mnogo je sazrio tokom jedne sezone koju je proveo na pozajmici u Valensiji. Sa 19 godina, uspio je da uđe u tim u kome su već bili Ljulj, Tomić, Ćaćo Rodriges“ prisjetio se Mesina i dodao:

"Njegov dolazak je velika stvar i gest ljubavi našeg vlasnika. Signal i stimulans za sve u klubu, podigli smo nivo dovođenjem jedne takve talentovane, izuzetne osobe“.

Mirotić je potpisao ugovor sa Armanijem do 2026. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније