Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

09. 07. 2023. 19:19 >> 19:19

OGLASILI SE SAOPŠTENjEM

Ultrasi Olimpijakosa ogorčeni zbog Slukasa: Ti si lažov i izdajnik

Prelazak Kostasa Slukasa iz Olimpijakosa u Panatinaikos iznenadio je košarkašku javnost, a tim povodom oglasila se i navijačka grupa kluba iz Pireja, pooznatija kao "Gate 7", koja je u saopštenju izrazila nezadovoljstvo zbog ovog poteza bivšeg igrača.

"Kada smo vidjeli da si neraspoložen na proslavi šampionske titule – nisi čak ni slavio – prišli smo da razgovaramo. Kada smo sjeli da pričamo, zahvalio si nam se na svemu, posebno na podršci koju ste dobijali u teškim trenucima. Rekao si da želiš da ostaneš duže od bilo koga, ali da si u problemu jer kod Barcokasa ne igraš mnogo.

Rekli smo ti da je ekipa iznad svega i da želimo da se nađeš na pola puta sa trenerom, koji ima našu podršku. Stavio si svoj ego iznad tima.

Glavni razlog zbog kojeg si lažov i izdajnik je taj što kada smo ti rekli da ako se ne slažeš sa trenerom, barem ne pređeš u Panatinaikos. Ti si skočio i rekao da nećeš preći tamo ni za 10 miliona evra.

Rekli smo ti da smo to već čuli i savjetovali da ne reagujete tako oštro. Odgovorio si da nikada nijesi bio izdajnik i da si odbio mnogo novca kako bi bio u Olimpijakosu.

Sve navedeno dokazuje da si sve vrijeme glumio, da si davno razgovarao sa našim neprijateljima i prodao bajku nama i cijeloj porodici Olimpijakosa.

Baš nas briga što si otišao u Panatinaikos jer su te naša uprava i naš trener zapravo odbacili".

Nikada nijesi bio i nikada nećeš biti lider. On (Spanulis) je išao protiv prljavog sistema i sa 28 godina promijenio istoriju evropske košarke. Odbio je PAO, zbog čega ga navijači Olimpijakosa obožavaju“, zaključuje se u saopštenju.

Slukas je, kako su prenijeli grčki mediji, potpisao trogodišnji ugovor sa Panatinaikosom vrijedan 10 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније