Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.К.

20. 05. 2023. 11:57 >> 12:04

NAKON PORAZA

Jasikevičius: Smeta mi što nismo igrali kao tim

Košarkaši Barselone poraženi su od Real Madrida u polufinalu Evrolige (78:66) i drugu godinu zaredom ostali bez finala elitnog evropskog takmičenja.

Šarunas Jasikevičius, menadžer Barselone, rekao je da mu smeta što stvari nisu rješavali timski već individualno i da su zbog toga ostali bez šansi za titulu.

"Igrači su ljudi, mogući su loši dani. Ne smeta mi njihovo izdanje. Bili smo blizu. Ono što meni smeta je da nismo igrali kao tim. Individualna izdanja su svakakva, sve je moguće. Najviše mi smeta što nismo stvari radili timski, već smo sve kao individualci rješavali i zbog toga smo ovde gdje smo, bez prilike da igramo za titulu", rekao je Jasikevičijus i dodao:

"Ne interesuju me previše procenti, mi treneri vidimo da li igramo dobro ili loše. Pazite, meni je bilo jasno da smo bili nervozni i da se borimo, ali na kraju nismo igrali kao tim. Nismo pronalazili način da igramo kao tim. U polufinalu Evrolige ne možeš da pobjediš ako ne igraš kao tim. Na vama je da odlučite da li je neuspjeh.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније