Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

18. 05. 2023. 15:05 >> 15:05

MENADžER IGRAČA DENVERA

Ražnatović: Jokić je najbolji sa prostora bivše Jugoslavije, nadmašio je Dražena

Košarkaški super agent Miško Ražnatović, izjavio je za španski "As" da je Nikola Jokić najbolji košarkaš svih vremena sa prostora bivše Jugodlavije.

„Uvijek će mi biti teško da priznam da je neko bolji od Dražena Petrovića, ali poslije svega što je Jokić napravio, mislim da je već možda ispred njega. Svi ostali su daleko iza“, rekao je Ražnatović,

On je naravno obrazložio i vremenski distancu nekada i sada u NBA ligi.

„Naravno, moramo da uzmemo u obzir period u kome je Dražen igrao, kada je NBA liga bila zatvorena za Evropljane. Postizao je više od 40 poena, ušao u treću petorku sezone, to su nevjerovatne stvari za devedesete godine prošlog vijeka. Do danas, njegova košarka, elegancija pokreta, najveća je fuzija sporta i umjetnosti koju sam u životu vidio“.

Na kraju kazao je da niko nije očekivao ovakve domete od Nikole Jokića.

„Bilo je jasno da je nevjerovatan talenat, bilo je nešto prirodno u njemu. Međutim, niko nije mogao da pomisli da će da postane dvostruki MVP, posebno bez velikih atletskih sposobnosti. Drago mi je što mi je dokazao da sam pogrešio, igra nevjerovatno i nadam se da će tako da nastavi“, kazao je menadžer košarkaša Denvera.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније