Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

И.Ш.

13. 04. 2023. 11:38 >> 11:40

NE BAŠ TIHI HEROJ POBJEDE ČIKAGA

Pogledajte kako je kćerka Demara Derozana donijela pobjedu Čikagu

Kćerka zvijezde Bulsa Diar Derozan postala je prava senzacija i jedan od ključnih faktora pobjede Čikaga nad Torontom u plejin meču NBA lige, nakon što je tokom svakog slobodnog bacanja vrištanjem ometala igrače Reptorsa.

Reptorsi su promašili čak 18 od 36 izvedenih slobodnih bacanja i imali su najgori učinak ove sezone u toj kategoriji.

Kada se pogleda konačan rezultat (109:105), jasno je da su upravo ovi promašaji bili ključni razlog ispadanja ekipe iz daljeg takmičenja.Demar Derozan izrazio je zadovoljstvo što je dozvolio kćerci da prisustvuje utakmici, iako je morala da propusti školu. Njena upornost na kraju se isplatila.Nakon pobjede nad Torontom finalni izazov za Čikago biće košarkaši Majamija, koje ukoliko pobijede u plejofu će igrati protiv prvoplasiranog Milvokija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније