Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

15. 12. 2022. 20:08 >> 21:03
1

NASLIJEDIO PATKOVIĆA

Vukčević novi direktor svih reprezentacija: Drago mi je što sam se vratio košarci

Proslavljeni crnogorski košarkaš Dragan Vukćević novi je direkotor svih reprezentacija, odlučeno je odlukom UO Košarkaškog saveza Crne Gore.

"Prije svega želim da zahvalim svojim prijateljima koji su bili tu za mene uvijek kada je trebalo, svih ovih godina. Što se tiče moje nove uloge u Košarkaškom savezu mislim da moje dugogodišnje iskustvo, kao jednog od direktora KK Budućnost svojevremeno, ali prije svega iz dugogodišnje igračke karijere, može biti od pomoći Savezu i reprezentaciji. Meni lično ovo je velika satisfakcija, novi iskorak u karijeri i drago mi je da sam se vratio košarci, da zajedno stvaramo još bolje uslove za naše reprezentativce kojih trenutno imamo jako talentovanih, što će vrijeme pred nama i pokazati", kazao je Vukčević za RTCG.

U svojoj igračkoj karijeri najveći trag je ostavio u najvećem crnogorskom klubu ekipi Budućnosti, gdje je nakon kraja igračke karijere obavljao funkciju direktora kluba.

On je na toj funkciji zamijenio dosadašnjeg direktora Filipa Patkovića.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније