Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V. [ Beta ]

25. 08. 2022. 18:00 >> 17:57

PEH ZA ŠPANCE

Ljulj zbog povrede propušta Eurobasket

Španski košarkaš Serhio Ljulj (34) propustiće zbog povrede predstojeće Evropsko prvenstvo, prenio je danas Košarkaški savez Španije.

Savez je naveo, da je Ljulj povredu duživio protiv Islanda, u meču druge runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, i da ona nije teže prirode, ali da zbog vremena oporavka on neće nastupiti na Evropskom prvenstvu.

"Nakon povrede koju je doživeo juče protiv Islanda, danas su obavljeni ljekarski pregledi, koji su potvrdili lakšu povredu mišića, ali će ga ona ipak spriječiti da bude dio tima koji 30. avgusta putuje u Tbilisi", stoji u saopštenju Saveza.

Plejmejker Real Madrida je sa reprezentacijom Španije osvojio srebro na Olimpijskim igrama, titulu prvaka svijeta i tri zlatne medalje na evropskim šampionatima.

"Savez želi da se zahvali Serhiju Ljulju na zalaganju i profesionalizmu i želi mu brz oporavak i dobar početak sezone sa svojim klubom", dodaje se u saopštenju saveza.

Evropsko prvenstvo je na programu od 2. do 19. septembra, i igraće se u Češkoj, Gruziji, Njemačkoj i Italiji.

Španija se nalazi u grupi sa Crnom Gorom, a naši momi će igrati sa njima 6. septembra.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније