Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ Beta ]

15. 10. 2021. 18:20 >> 18:20

DŽIKIĆ PRED IGOKEU

Da iskontrolišemo njihove centre i ograničimo šuteve za tri

Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Igokee morati da iskontroliše njihovu centarsku liniju i ograniči broj šuteva za tri poena.

"Gostujuća ekipa je u dobrom momentu, dobro su počeli sezonu, kompletni su, posljednje dvije utakmice su pružili kvalitetne partije. Kad god im se pruži šansa, pokušavaju da napadnu u prvoj fazi napada, a njihov postavljeni napad je kontrolisan", rekao je Džikić, prenosi klub.

Košarkaši Budućnosti dočekuju sjutra ekipu Igokee, u utakmici četvrtog kola ABA lige.

Budućnost i Igokea, poslije tri odigrana kola, imaju isti skor - dvije pobjede i jedan poraz.

"Spremali smo se za njihovu 'match up' odbranu, koju koriste kada su u nepovoljnijoj situaciji, brane se sa puno preuzimanja i "skupljanja". Moramo da iskontrolišemo njihovu atletsku centarsku liniju i ograničimo broj šuteva za tri poena Volera, Jošila i Starksa", rekao je Džikić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније