Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 11. 2013. 19:30 >> 19:31

FORA

Kid prekinuo igru iako nije imao tajm-aut

Trener Bruklin Netsa legendarni Džejson Kid "prodao je foru" trenerima koji se nađu u, naizgled, bezizlaznoj situaciji. On je prosuo piće po parketu kako bi njegov pomoćnik nacrtao akciju koja je trebalo da donese produžetak njegovom timu.

Netsi su na osam sekundi prije kraja meča sa LA Lejkersima imali dva poena zaostatka, a Kid nije imao tajm-aut na raspolaganju kako bi objasnio svojim izabranicima šta dalje.

U takvoj situaciji poslužio se nesportskim potezom i pozvao jednog od svojih igrača da ga udari kako bi prosuo piće po parketu što je izazvalo prekid.

(sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније