Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Mina [ Objavio: O.Z. ]

11. 12. 2019. 16:20 >> 16:20

WABA LIGA

Radović: Niko ne smije biti favorit u Podgorici

Košarkašice Budućnost Bemaksa respektuju Montanu, ali na svom terenu ne smiju i neće dozvoliti bilo kome da bude favorit, kazao je trener podgoričkih košarkašica Vladan Radović.

Budućnost i Montana odigraće sjutra u Podgorici utakmicu devetog kola WABA lige.

Budućnost je, nakon dva starta poraza, ostvarila šest uzastopnih pobjeda.

Montana je lider regionalnog takmičenja, sa samo jednim porazom u dosadašnjem dijelu takmičenja.

Bugarski predstavnik u Podgoricu dolazi nakon dva velika trijumfa, nad Celjem i Beroem.

Radović je kazao da za Budućnost kreće serija derbija i da će mečevi protiv Montane, Celja i Beroe pokazati gdje je u ovom trenutku i dati sliku o njenom kvalitetu.

"Iskren da budem nijesam očekivao da će Montana doći sa takvim skorom. Napravili su dvije velike pobjede protiv Celja i Beroe. Međutim, kada igramo na svom terenu ne smijemo dozvoliti bilo kome da bude favorit. Moramo biti agresivni, da otežamo prijem lopte i organizaciju napada rivala i da pokušamo da napravimo dobar rezultat", rekao je Radović.

Bek Milena Jakšić kazala je da Budućnost čeka težak posao.

"Očekuje nas težak meč, možda i najteži ove sezone u Podgorici. Montana ima velike ambicije, a da je u sve boljoj formi govore pobjede u posljednja dva kola protiv Celja i Beroe. Svjesne smo značaja utakmice, da će biti teško, ali imamo ogroman motiv da nastavimo pobjedničku seriju", rekla je Jakšić.

Krilo Budućnosti, Mina Đorđević kazala je da Montana ima nekoliko starijih i iskusnijih igračica i da to može biti prednost podgoričkog tima.

"Neće moći da prate naš ritam tokom cijelog meča. I mi i oni ulazimo u meč sa visokim samopouzdanjem, jer smo mi u seriji od šest pobjeda, dok je Montana napravila dva značajna trijumfa protiv Celja i Beroe. Daćemo sve od sebe da dođemo do nove pobjede", rekla je Đorđević.

Duel u Bemaks areni počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније