Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

rtcg.me [ Objavio: O.Z. ]

24. 11. 2019. 20:20 >> 21:20

ČVRSTOM IGROM DO POBJEDE

Ivanović: Protiv Partizana poseban osjećaj

Budućnost Voli je uspjela da još jednom odbrani domaći parket u duelima sa Partizanom. Beogradski tim je posljednji put slavio u "Morači" u martu 2014. godine, a "plavi" su sada bolji u međusobnom skoru, kada su u pitanju dueli u POdgorici - 8:7.

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su večeras u Podgorici Partizan SA 65:60, u utakmici osmog kola ABA lige.

"Izuzetno naporna utakmica, tvrda i fizički zahtjevna košarka, dosta udaranja i muške igre. Pobjeda protiv Partizana vrijedi kao svaka druga, međutim, kada se zna da se igra protiv Partizana to je jedna posebna tenzija i osjećaj, u dvorani je drugačija energija", kazao je nakon meča plejmejker Nikola Ivanović za Televiziju Crne Gore.

Važna pobjeda za Budućnost, koja u naredna dva kola ABA lige takoše ima težak zadatak, pošto je očekuju dueli sa Mornarom i cedevita Olimpijom.

"Plavi" su u dobroj formi, ovo im je peta uzastopna pobjede u regionanom takmilčenju, a vezali su i dva trijumfa u Eurokupu.

opet smo u dobroj poziciji ali slijdi Mornar pa Cedevita

"Sve pobjede u posljednje vrijeme, došle su kao plod jednog odnosa prema treningu i ekipe koji na taj način treniraju sigurno postaju čvršće , a sigurno da se ne predaju lako", poručio je trener Petar Mijović.

Večeras je viđena prava borba na parketu, a kakva je bila igra crnogorskog šampiona u odbrani govori i to da je Partizan u drugom poluvremenu postigao svega 23 poena.

"Ovo je bila teška utakmica, koja je, rekao bih, išla na vodenicu Partizana koji je atletska ekipa koja zna da igra na mali broj koševa. Posebno me raduje što smo protiv takvog tima uspjeli fizički da odreagujemo, da pokažemo dobar karakter i samopouzdanje koje nas je na kraju dovelo do važne pobjede", kazao je, za TVCG, Mijović.

Budućnost će nakon zgusnutog rasporeda sada imati vremena da se odmori, pošto nema mečeva u Eurokušpu.

"U seriji smo pobjeda i sigurno ako budemo radili na način na koji radimo, posvećeno, koncentrisano, da svakim danom sve više budemo tim, mislim da ćemo ove sezoni moći dosta", istakao je Mijović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније