Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

22. 10. 2019. 22:05 >> 22:15

RIVAL KAZNIO GREŠKE

Pavićević: Nedostaje nam uigranost

I drugi meč zaredom u FIBA ligi šampiona Mornar je izgubio zbog slabije igre od rivala u završnici meča.

Košarkaši Mornara poraženi su od Tenerifa 81:74 u drugom kolu FIBA Lige šampiona.

"Protivnik nam je bila veoma iskusna i kvalitetna ekipa, jedna od najboljih u Španiji. Napravili smo neke bespotrebne, da ne kažem glupe greške i za to bili kažnjeni. Ponovo smo, kao i protiv Rige i Partizana bili u igri 35 minuta, a onda pali. Da bi ste dobili ovakvog rivala potrebno je da igrate svih 40 minuta“, izjavio je šef stručnog štaba Mornara Mihailo Pavićević nakon meča.

"Očigledno nam treba da posložimo još neke kockice. Nažalost, još uvijek nismo odradili nijedan trening u kompletnom sastavu. Obično se na domaćem terenu dobijaju utakmice koje držite pod kontrolom do završnih pet minuta, ali nama nedostaje upravo uigranost da bi mogli da tako odigramo i završnicu", dodao je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније